Bemutatkozás

drAgiFolyondarNégygyermekes édesanya és feleség, a klinikai gyógyszertan és a homeopátia szakorvosa, a természetes élet- és gyógymódok diplomás szakértője, grafológus és fitoterapeuta, táncoktató, aki saját receptre írja a mosolyt és a táncos mozgást „DOKTORÁGI” néven.

Szeretem az életet, szeretek segíteni a hozzám fordulókon, szeretem a bölcs embereket, a rendet és az őszinte beszédet, ami gyógyít és felszabadít. Fontosnak tartom a tünetek mögötti élethelyzeteket megérteni, a valós okokat feltárni. Életem legfőbb vezérlőelve a „Nil nocere”, azaz a „Ne árts!” gondolat, mellyel a szegedi Orvostudományi Egyetem elvégzése után – immár 25éve – elkezdtem a pályámat. A gyógyító odafigyelést, a szeretetteli orvos-beteg kapcsolatot édesapámtól tanultam, jóllehet én a kutatást és az oktató munkát választottam hivatásként. Szív-érrendszeri gyógyszerkutatással foglalkoztam, a kardiológia tudományába elmélyültem. Ráépített tanulmányaim azonban színes virágszirmokként feltárták előttem az élet egyszerűségét, aminek lényege a másokon való segítés és az önmagunk elfogadása. Holisztikus szemlélettel tekintek a világra. Nem tudok csak szervekben, betegségekben gondolkodni, mindenben az összefüggéseket keresem – testi, lelki, szellemi szinten egyaránt. Az anyaság kegyelmi ajándéka elvezetett a felelősségteljes egészségvédelem és a példamutatás fontosságához, a természetes és gyógyszermentes eljárások, technikák ismeretének elsajátítása új távlatokat nyitott meg számomra.
A STRESSZKEZELÉS Esszenciájaként egy komplex mentális- és mozgásprogramot vezetek, melynek központi eleme a „SALSA tánc-láz”( dr.Ági módra). Csapatot építek, stresszkezelek és mosolyra tanítom az embereket.
Négy alapvető szempont, amit – orvosként, anyaként, nőként – mindenkinek javaslok:
Figyelj, Tapints, Érzékelj és Gondolkozz!

Midlife.hu