Dr. Ági

A megelőzésben hiszek. A tettek erejében látom a sikeres, boldog életet. Vallom és hirdetem, hogy a legjobb gyógyszer a MOSOLY, az ÉRINTÉS és a SZERETET – jóllehet, nem lehet grammban mérni, és sokszor nem megy magától, de az biztos, hogy a gyakorlás csodákra képes. Erőltessük meg magunkat, gondoljunk a jóra, zárjuk ki a bosszút, a dühöt életünkből! Ha előhívod a tudatodból a sikeres élményeidet és „megfürödsz bennük”, akkor jobbnak látod életed. Ugye van Neked is pozitív élményed?

Általános orvos
Egységben (holisztikus szemléletben) gondolkodom, a testi tünetek mögött a lelki jelentéseket (is) keresem, alapos kikérdezés után személyre szabott terápiát javaslok.
Legyen az egészség megtartása a célod, életed értelme, gyermekeid jövője és meggazdagodásod forrása. Jó dolog jól érezni magunkat, de ezért tenni kell. Ha lusta vagy: NE aludj, inkább állj fel és sétálj/fuss egyet! Ha rossz a kedved: hallgass meg egy viccet és NEVESS! Ha magányos vagy: menj ki a térre és nézd meg, hogy játszanak a gyerekek! Ha ismerkedni szeretnél: sétáltass kutyát, vagy menj el egy állatmenhelybe.
Szóval, mindig van alternatíva! Ha nincs ötleted, merre indulj: KERESS FEL engem! Együtt könnyebb, bízz bennem!

Homeopátia
Zseniális dolog, ha gyermekáldásra készülsz vagy kisgyermeked van. Keresed az utat, hogy mi a legkevésbé kártékony és mellékhatásoktól mentes gyógymód. Hát itt van! A szelíd, egyénre szabott és türelemre tanító terápia. 15 éve ismerkedtem meg vele, de azóta is lenyűgöz, ha megfelelő keretek között és partnerként együttműködő pácienseimmel sikerre jutunk. Ne hezitálj kipróbálni azt, amit sokan szidnak, annál többen elfogadnak. Egy biztos, ORVOSI DIPLOMÁHOZ kötött természetgyógyászati tevékenységgel van dolgod. Csak gyógyszertárban kaphatók a biztosan jó szerek, kezdetben segítek, de célom, hogy megtanuld a kezdeti lépéseket. Nélkülem is meggyógyíthatsz apró sérüléseket, betegségeket – tartósan fennálló, visszatérő problémáknál rendelkezésedre állok.
Orvosi hitvallásom: NIL NOCERE! Sose árts!

Klinikai farmakológus szakorvos
A farmakológia a gyógyszerekkel való gyógyítás tudománya. Ahhoz, hogy a természet patikájából válogathassak, ismernem kell a gyógynövényeket, a fűszernövényeket, a virágokat, az illatokat…A kémiailag szintetizált gyógyszerek is hasznosak, életet mentenek, menthetnek. Sok ember ezeknek köszönheti életét (pl. inzulin), de számomra nem ez az első lépés. Keressük meg a tiszta hatóanyagokat, készítsünk inkább teát, pakolást és a gyógyszereket csak indokolt esetben alkalmazzunk. Az sem mindegy, hogy mikor, mivel és milyen időpontban vesszük be a tablettát, és mit iszunk rá. Sok tényező együttes hatásának, tudatos életvezetésnek eredménye lesz a gyógyult ember. A gyógyszerek (is) csodákra képesek, de mennyivel jobb, ha nincs függőségünk tőle. Ugye?

Természetes élet- és gyógymódok szakértője
Nincs annál jobb dolog, hogy rendet rakunk életünkben és visszatérünk őseink gyógyító tudásához. Masszázs, méregtelenítés és mozgásterápiás eljárások óriási tárháza mind a rendelkezésünkre áll, ha eldöntöttük, hogy nem a gyógyszereket, hanem az egészség-ORVOS által kínált gyógyító technikákat alkalmazzuk. Megtanuljuk a relaxációs technikákat, a meditációt, a nyugalmi pillanatokba való belefeledkezés örömét. Az egészséges étkezéshez való ismereteket elsajátíthatod, gyakorlati tippek tárháza áll rendelkezésedre.

Grafológus
A betűk, a szavak, a mondatok egy csodás lépet adnak arról a személyről, aki papírra veti gondolatait. Felszínre kerülnek a titkolni vágyott jellemzők, és közösen sikerül megtalálni a változtatás módját, amire az írásmód kiváló lehetőséget ad.

Midlife.hu