Életöröm és Provence ÓBUDÁN

Home » Rendezvények, programok » Életöröm és Provence ÓBUDÁN

3K_Provence_2018_05_A3

Francia életöröm (Joie de vivre) Óbudán

 

Dr. Nagy Ágnes – sportos-táncos körökben „Doktor Ági” – vagyok. Negyed évszázada élek Óbudán, a francia nyelv és kultúra, valamint a mediterrán életvitel iránti szeretetemet Szegedről, a gimnáziumi éveimből hozom. Volt franciatanárom, Kovács Béla bácsi idén 101 (!) éves, remek példával áll mindenki előtt, aki: hosszú életet + szellemi frissességet + vidám kedélyállapotot szeretne tanulni. Higgyék el, a  recept egyszerű és a változ(tat)ás tanulható.

Nagycsaládos édesanyaként, életmódszakértő orvosként legfontosabbnak az egészséges élet megszerettetését tartom, a hitelességet, a szakértelmet, a példamutatást, a fiatalság sportos életre nevelését, a régebb óta fiatalok tudatos egészséggondozását. Ha Provence-ra gondolok, átjár a szabadság érzése és a természet szeretete. Többször jártam Dél-Franciaországban, szeretném hazahozni ottani élményeimet és bemutatni itthon, mint a természetes gyógymódot, a nem gyógyszeres stresszkezelés lehetőségeit.

 

Kedvencem a levendula, mely illatával és színével elvarázsolja az embert, többféle formában fogyasztható és egyben feszültségoldó  hatású. A mediterrán világ szerelmeseit – bevallom jómagam is az vagyok – az egészséges ételek, ízletes csemegék, finom (főként a könnyed rozé) borok várják. Bertalan György, a Vinolingua tulajdonosa és borszakértője érdekes információkkal – és nem utolsósorban a poharakba töltött rozékkal – gazdagítja majd a hangulatos borkóstolásra, a minőségi élményekre vágyó résztvevőket.

Ezen az estén vendégeink nem maradhatnak zeneszó nélkül, fülbemászó dallamok dúdolása híján, ezért meghívtuk Boggie-t (Csemer Boglárkát), hogy énekeljen nekünk, velünk

Hiszem, hogy a szép élmények felidézése gyógyír testnek-szellemnek-léleknek. Miért ne lehetne itthon megélni ezeket az élményeket? Vajon el tudjuk varázsolni magunkat? Merünk-e hinni a zene, az ízek, a mosoly erejében? 

 

Jöjjenek el és próbálják ki! Szeretettel várjuk:

 

Dr. Ági és Barátai

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Midlife.hu